Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 20. oktober 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://oper.gcs.catering/nl/ (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmeercode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op je device.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website gebruiken wij geen social media buttons om webpagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Leistung
Retentieperiode: Von dieser Sitzung bis zu zwei Jahren
Beschrijving: Wir verwenden Google Analytics, einen Webanalysedienst von Google. Google Analytics verwendet Cookies, die es uns ermöglichen, die Nutzung unserer Website zu analysieren und Berichte über die Websiteaktivitäten und die Internetnutzung zusammenzustellen.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
GDPR Plugin
Doel: Das GDPR Plugin ist ein Plugin, dass Cookies setzt, um DPO's zu helfen, eine Website konform zu machen.
Retentieperiode: 365 Tage
Beschrijving: Das GDPR Plugin ist ein Plugin, dass Cookies setzt, um DPO's zu helfen, eine Website konform zu machen.
Gebruikte namenDelen
gdpr, gdpr[consent_types], gdpr[allowed_cookies], gdpr[privacy_bar], cookie_notice_accepted, cookies_accepted, gdpr[privacy_bar, gdpr[allowed_cookies, gdpr[consent_typesPrivacyverklaring
Redux
Doel: Cookie zur Verbesserung der Benutzerbewegung auf der Site.
Retentieperiode: 365 Tage
Beschrijving: Cookie zur Verbesserung der Benutzerbewegung auf der Site.
Gebruikte namenDelen
redux_current_tab, redux_current_tab_getPrivacyverklaring
WPML
Doel:
Retentieperiode:
Beschrijving: WPML ist ein Cookie, das verwendet wird, um verschiedene Sprachen für einen Benutzer bereitzustellen. Außerdem wird geprüft, welche Sprache ein Benutzer verwendet.
Gebruikte namenDelen
wpml_browser_redirect_test, _icl_current_language, _icl_visitor_lang_js, _icl_current_admin_language_Privacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Für funktionale Zwecke werden Benutzerdaten von mehreren Seiten gespeichert
Retentieperiode: Speichere Daten, die Benutzer in der Webanwendung verwenden können
Beschrijving: Sessions sind eine einfache Möglichkeit, Daten für einzelne Benutzer gegen eine eindeutige Session-ID zu speichern. Session-IDs werden über Session-Cookies an den Browser gesendet und dienen dazu, bestehende Session-Daten abzurufen.
Gebruikte namenDelen
PHPSESSIDPrivacyverklaring
Google Fonts
Doel: Anzeige von Schriften auf unserer Website
Retentieperiode: 365 Tage
Beschrijving: Wir verwenden die Google Fonts-API, um Schriftarten auf unserer Website anzuzeigen. Die Google Fonts-API fragt beim Besuch unserer Website nach deiner IP-Adresse.
Gebruikte namenDelen
tcb_google_fontsPrivacyverklaring
WP-SpamShield
Doel: WP-SpamShield
Retentieperiode: Website-Besuch
Beschrijving: Spamschutz-Plugin WP-SpamShield. Verhindert Blog-Kommentar-Spam, Kontaktformular-Sam, User-Registration-Spam, Pingback-/Trackback-Spam.
Gebruikte namenDelen
JCS_INENTIM, JCS_INENREF, _wpss_h_, _wpss_p_Privacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

GCS Konzert- und Theatercatering GmbH
Flinger Straße 50
D-40213 Düsseldorf
Duitsland
Website: https://oper.gcs.catering/nl/
Email: info@gcs.catering
Telefoonnummer: 00492115858770

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd